
Hoofdgerecht
Snelle tagliatelle al ragù
4 personen
25 minuten
Een lekkere snelle tagliatelle al ragù. Binnen een half uurtje op tafel en een liefhebber bij Kids! Voeg om het af te maken een lekkere salade toe en je hebt een heerlijk gerecht.
Bereiden
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de spekblokjes knapperig. Voeg de ui toe en bak deze in circa 3 minuten glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul.
- Voeg vervolgens de pastasaus toe en laat circa 15 minuten pruttelen op een lage stand. Kook intussen de tagliatelle beetgaar. Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de peterselie.
Bereidingstip
Serveer bij deze pasta een salade met veldsla met zongedroogde tomaatjes.
- 1 eetlepel olijfolie
- 125 gram spekblokjes (fijngehakt)
- 1 rode ui (gesnipperd)
- 500 gram rundergehakt
- 1 pot pastasaus
- 300 gram tagliatelle
- 1 eetlepel platte peterselie (fijngehakt)