
Lunch, Ontbijt
Royaal belegde streeksandwich
4 personen
20 minuten
Een knapperige, verse sandwich maak je met de beste én lekkerste ingrediënten. Neem Korengoud vloerbrood als basis en beleg ‘m dit voorjaar met Onze Trots fricandeau of Onze Trots rosbief, tomaatjes uit eigen streek en een lekker spiegelei. Dat wordt smullen!
Bereidingswijze
- Maak de ui schoon en snijd in ringen.
- Halveer de l’Amuse troscherrytomaten en snijd de komkommer in lange plakken.
- Rooster het brood en bak de spiegeleieren in een bakpan met een scheutje olie op middelhoog vuur.
- Besmeer vier sneden brood met Hüttenkäse en verdeel wat slatrio hierover. Beleg de sla vervolgens met een plak kaas en een handje cherrytomaten.
- Besmeer de andere vier sneden brood met guacamole en verdeel hier wat sla trio, plakken komkommer en royaal rosbief over.
- Leg vervolgens de spiegeleieren op de rosbief, maal hier wat grove peper overheen en verdeel de rode uienringen erover.
- Leg de sneden brood met rosbief bovenop de sneden brood met kaas en cherrytomaten en dek af met de overige sneden brood.
- 12 sneetjes Korengoud vloerbrood volkoren
- 1 pak Onze trots gegrilde rosbief of Onze Trots fricandeau
- 4 plakken Onze trots Noord Hollandse kaas
- 1 bakje Hüttenkäse
- 1 bakje guacamole
- 1 slatrio
- 4 vrije uitloopeieren
- 1 pak l’Amuse cherrytomaten
- ½ komkommer
- 1 rode ui