
Hoofdgerecht
Tagliatelle met gerookte zalm en rucola
4 personen
10 minuten
Een makkelijk en snel recept. Dit gerecht zet je zo in 10 minuten op tafel. Ideaal als je geen tijd hebt om uitgebreid te koken.
Bereidingswijze
- Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de tomaatjes 2 minuten. Voeg de roomkaas en melk toe en laat 2 minuten pruttelen.
- Voeg de zalm en de helft van de rucola toe en warm kort door. Meng de tagliatelle door de saus en garneer met de overige rucola.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 720 kcal |
Koolhydraten | 95 g |
Eiwit | 30 g |
Vet Waarvan verzadigd |
23 g 9 g |
Vezels | 6 g |
Zout | 2,2 g |
- 500 gram tagliatelle (koelvers)
- 2 eetlepels olijfolie
- 350 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
- 150 gram kruidenroomkaas
- 30 milliliter melk
- 200 gram gerookte zalm (in reepjes)
- 150 gram rucola