
Bijgerecht, Borrelhapje, Hoofdgerecht
Thais paddenstoelenpannetje met omelet en chilisaus
4 personen
15 minuten
Leuk recept voor tijdens het gourmetten. Heerlijk in combinatie met Shakshuka en Ei-bloemetjes.
Werkwijze
- Verhit een scheutje wokolie in de gourmetpannetjes. Fruit hierin gesnipperde rode ui en bak plakjes kastanjechampignon mee.
- Schep cashewnoten, een scheutje sojasaus, geraspte gemberwortel en chilisaus erdoor. Stoof 2-3 minuten.
- Verhit een beetje olie in andere pannetjes en bak hierin losgeklopt ei met ringetjes bosui tot een omeletje.
- Serveer het champignonmengsel op de omeletjes.
Smakelijk!
- 2 à 3 eetlepels wokolie
- 1 rode ui (gesnipperd)
- 100 gram kastanjechampignon (in plakjes)
- 100 gram cashewnoot
- scheutje sojasaus
- verse gember (geraspt) naar smaak
- chilisaus naar smaak
- 4 eieren (losgeklopt)
- lente-/bosui (in ringetjes)