
Hoofdgerecht
Tortellinisoep met spinazie
4 personen
25 minuten
Een goedgevulde soep is prima als avondmaaltijd. Helemaal handig als je nog restjes tortellini over hebt! Super simpel en snel op tafel.
Bereidingswijze
- Breng de bouillon in een soeppan aan de kook. Voeg de soepgroenten toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
- Voeg de bonen en tortellini toe en kook 8 minuten mee tot de pasta gaar is. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng de soep op smaak met de rode pesto, zout en peper.
- Schep de soep in kommen en schaaf wat flinters Parmezaanse kaas erover.
- 1 liter groentebouillon
- 400 gram soepgroenten
- 400 gram cannellinibonen (blik)
- 220 gram tortellini (naar keuze)
- 400 gram spinazie (panklaar)
- 1 eetlepel rode pesto
- 50 gram Parmezaanse kaas