
Lunch
Tortilla met kipsalade
4 personen
20 minuten
Tortilla gevuld met een zelfgemaakt kipsalade van gerookte kipfilet, wortel en kiwi. Lekker als lunchgerecht en ook nog heel snel gemaakt! Doe ze in vershoudfolie en neem ze mee naar school of werk.
Werkwijze
- Verwarm de tortilla’s in een droge hete koekenpan zodat ze iets soepeler worden.
- Bestrijk ze met de mayonaise, gemengd met de grove mosterd. Verdeel daarover de gerookte kipfilet. besprenkel de wortelrasp met het citroensap en verdeel over de wraps. Verdeel er vervolgens de kiwiblokjes over.
- Rol de tortilla’s strak op in bakpapier en snijd ze schuin door.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 375 kcal |
Koolhydraten | 31 g |
Eiwit | 14 g |
Vet Waarvan verzadigd |
21 g 3 g |
- 4 tortillawraps
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels grove mosterd
- 200 gram gerookte kipfilet (vleeswaren) (in reepjes)
- 1 winterwortel (geraspt)
- 1 eetlepel citroensap
- 2 kiwi's (geschild, in blokjes)
- Bakpapier