Proef het Zuiden
  • Zuid
  • Vers
  • Genieten
  • Gezond
  • Recepten
  • Jan Linders
Hoofdgerecht, Lunch

Tortilla’s met kabeljauw en paprika

4 personen
20 minuten
BereidingswijzeIngrediënten

Verrassende tortilla’s met kabeljauw en paprika, lekker voor lunch of als hoofdgerecht tijdens het diner!

  1. Dep de vis droog en bestrooi met zout en peper.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de vis 2-3 minuten. Schep de vis uit de pan.
  3. Bak de ui en paprika’s 3-4 minuten in het bakvet en schep de tomaten en bonen erdoor.
  4. Verwarm de tortilla’s in de magnetron circa 2 minuten op 800 Watt zodat ze wat soepeler worden.
  5. Verwarm de ovengrill. Schep de visblokjes door het groentemengsel en verwarm kort.
  6. Leg de tortilla’s naast elkaar en bestrijk met de ketchup.
  7. Verdeel het vismengsel erover, rol op en leg naast elkaar in een lage ovenschaal.
  8. Bestrijk de tortilla’s met nog wat ketchup en bestrooi met de kaas.
  9. Gratineer onder de ovengrill. Lekker met ijsbergsla, komkommer en tomaat.
  • 400 gram kabeljauwfilet, in blokjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 paprika’s (groen, rood en geel), zonder zaadjes, in smalle reepjes of blokjes
  • 2 (vlees)tomaten, zonder zaadjes, in blokjes
  • 1 blikje kidneybonen, uitgelekt
  • 8 tortillawraps (van 25 cm Ø)
  • ketchup of chilisaus
  • 100 gram geraspte belegen kaas
kabeljauwpaprikatortilla

Ook interessant

Recepten

Broodje sticky hotdog

Recepten

Frietje kapsalon

Recepten

Snelle erwtensoep met feta en Onze Trots rookworst

Recepten

Zoete aardappelstamppot met boerenkool en reepjes...

Recepten

Broodje bal

Recepten

Echte Brabantse worstenbroodjes

Deel dit artikel

Waar ben je naar op zoek?

  • JL-Google-Local-ad-314x314-2022-2.jpg
Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is een initiatief van Jan Linders.

Copyright 2018 | Privacy & Cookies | Contact | Over Proef het Zuiden | Partner worden?