
Hoofdgerecht, Lunch
Tortilla’s met kabeljauw en paprika
4 personen
20 minuten
Verrassende tortilla’s met kabeljauw en paprika, lekker voor lunch of als hoofdgerecht tijdens het diner!
- Dep de vis droog en bestrooi met zout en peper.
- Verhit de olijfolie en bak hierin de vis 2-3 minuten. Schep de vis uit de pan.
- Bak de ui en paprika’s 3-4 minuten in het bakvet en schep de tomaten en bonen erdoor.
- Verwarm de tortilla’s in de magnetron circa 2 minuten op 800 Watt zodat ze wat soepeler worden.
- Verwarm de ovengrill. Schep de visblokjes door het groentemengsel en verwarm kort.
- Leg de tortilla’s naast elkaar en bestrijk met de ketchup.
- Verdeel het vismengsel erover, rol op en leg naast elkaar in een lage ovenschaal.
- Bestrijk de tortilla’s met nog wat ketchup en bestrooi met de kaas.
- Gratineer onder de ovengrill. Lekker met ijsbergsla, komkommer en tomaat.
- 400 gram kabeljauwfilet, in blokjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 3 paprika’s (groen, rood en geel), zonder zaadjes, in smalle reepjes of blokjes
- 2 (vlees)tomaten, zonder zaadjes, in blokjes
- 1 blikje kidneybonen, uitgelekt
- 8 tortillawraps (van 25 cm Ø)
- ketchup of chilisaus
- 100 gram geraspte belegen kaas