
Lunch, Ontbijt
Tropische bowl met kokos, passievrucht en granola
2 personen
15 minuten
Van deze bowl gaat de zon direct schijnen en proef je de zomer. Lekker tropisch door de smaken van mango, ananas en kokos. Afgetopt met passievrucht en crunchy granola. Een zomers feestje!
Bereidingswijze
- Schil de verse mango en snijd deze in stukken. Snijd de banaan in plakjes. Maak de ananas schoon en snijd in blokjes. Leg het verse fruit kort in de diepvries.
- Doe de bevroren mango, banaan, ananas en kurkuma in een blender. Mix tot een glad geheel maar zorg dat de smoothie niet te waterig wordt.
Tip: heb je geen blender? Doe de ingrediënten dan in een meng- of maatbeter en pureer met de staafmixer. - Schenk de smoothie in de kommen en bestrooi met granola en kokosrasp. Halveer de passievruchten, lepel eventueel uit en garneer de bowl ermee.
- 1 mango
- 1 banaan
- 0.5 verse ananas
- 125 milliliter kokosmelk
- 1 theelepel kurkuma
- 4 eetlepels granola of
- 4 eetlepels cruesli
- 2 eetlepels kokosrasp
- 2 passievruchten