
Hoofdgerecht, Lunch
Vega-kipwraps met perzik-limoensalsa
4 personen
20 minuten
Weinig tijd om te koken, maar je wilt wel iets bijzonders eten? Maak dan deze wraps met vega kipstukjes en een zelfgemaakte perzik-limoensalsa!
Werkwijze
- Meng de ingredieĢnten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de kerrie toe en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de kipstukjes toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin.
- Verwarm intussen de tortillawraps kort in een droge, hete koekenpan. Serveer de tortilla’s met de kerriestukjes,Ā avocado, rucola en perzik- limoensalsa.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 500 kcal |
Koolhydraten | 50 g |
Eiwit | 26 g |
Vet Waarvan verzadigd |
19 g 3 g |
Vezels | 13 g |
Zout | 2,8 g |
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 350 gram vegetarische stukjes
- 4 grote tortillawraps
- 1 avocado (in plakken)
- 1 zakje rucola
- 2 perziken (geschild, in blokjes, eetrijp)
- 8 radijsjes (fijngesneden)
- 1 handje munt (fijngehakt)
- 1 rode ui (gesnipperd)
- 1 limoen (rasp en sap)