
Bijgerecht, Lunch
Wentelteefjes met pancetta en parmezaan
6 personen
20 minuten
Een makkelijk recept voor wentelteefjes met pancetta en parmezaan. Een heerlijk gerecht voor de lunch of brunch!
Bereidingswijze
- Klop de eieren los met de melk, kruiden, kaas, zout en peper. Leg de sneetjes brood in dit eimengsel.
- Rooster de plakjes pancetta in een droge, hete koekenpan krokant. Houd apart.
- Verhit 1-2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de geweekte sneetjes brood op middelhoge stand in circa 2 minuten per kant tot krokante wentelteefjes.
- Serveer de wentelteefjes met de gebakken pancetta en bestrooi met nog wat parmezaan.
Bereidingstip
Vervang de pancetta in dit recept door ontbijtspek.
Neem geraspte cheddar in plaats van Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 360 kcal |
Koolhydraten | 17 g |
Eiwit | 20 g |
Vet Waarvan verzadigd |
23 g 7 g |
- 3 eieren
- 300 milliliter melk
- 1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden
- 75 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
- 6 sneeën brood (van oud brood)
- 150 gram pancetta
- 6 eetlepels olijfolie of 100 gram boter