
Ontbijt
Zalm-omelet met mascarpone
4 personen
10 minuten
Een heerlijke zalm-omelet met mascarpone, perfect én simpel. Zo maak je het paasontbijt nog lekkerder!
Bereidingwijze
- Roer de mascarpone los met de melk en citroenrasp. Voeg de eieren, zout en peper toe en klop alles goed door elkaar.
- Houd een paar eetlepels van de groene kruiden achter en voeg de rest toe aan de eieren.
- Verhit de boter in een grote koekenpan op een lage stand en giet de eieren erin.
- Verdeel de plakjes zalm over het nog vloeibare ei en leg een deksel op de pan. Laat de omelet in circa 3 minuten stollen.
- Serveer in stukken op een schaal en bestrooi met de overige kruiden.
Bereidingstip
Deze omelet is ook lekker op een broodje.
- 4 eetlepels mascarpone
- 2 eetlepels melk
- 0.5 citroen (rasp)
- 8 eieren
- 0.5 bosje bieslook (fijngehakt)
- 0.5 bosje dille (fijngehakt)
- 1 eetlepel boter
- 150 gram gerookte zalm